CASIO FX880P zsebszámítógép és geodézia­i program­ja

Eddig a gép egyetlen példányával találkoztam. Ahoz tartozott egy FA-6 típusú printer/magnó-interfész/soros-interfész egység is. Sajnos az FA-6 soros interfésze nem működött, (A tulajdonosa emiatt juthatott hozzá viszonylag olcsón) így a gépre írt geodézia­i program­ot csak a magnó-interfész-en kereszttül WAW formátumban tudtam elmenteni.

A gép tulajdonosa főiskolára járt, ehez volt szüksége egy ilyen gépre és geodézia­i számításokat végző program­ra. Emiatt egészítettem ki a program­ot azzal a  speciális, képességgel, hogy egyes koordinátaszámítási funkciói a számítás részeredményeit is megjelenitik, ha ezt a felhasználó igényli.

A gépben van külön memóriavédő elem, így elemcsere esetén nem kell a memória tartalmának megsérülésétől, elvesztésétől tartani.

A geodéziai program­jában megvalósított számítási eljárások a következők:
Fő oldal Bemutatkozás Pocket PC programok AutoCAD-AutoLisp Egyéb programok Online EOV <<>> WGS84 átszámítás Online EOV (EOTR) szelvény kereső OSM térkép megjelenítése Üzenő füzet Fénykép-tár Link-gyüjtemény A honlapról A honlap építésről Honlaptérkép
Papp Ferenc földmérő honlapja Papp Ferenc földmérő honlapja
CASIO FX-880P
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS