Ennek a honlapnak a megírása kedvéért kezdtem el 2008. tavaszán a web programozásával ismerkedni, így valószínű, hogy egy ideig nem lesz éppen tökéletes a honlap megjelenése és működése. Az esetleges hibákért már most elnézést kérek

Eddig az Internet Explorer 7 - 8 - 9, Mozilla Firefox 3 - 4 - 5 - 6, Opera 9 - 10 - 11, Google Chrome, Safari 4 böngészőkkel volt alkalmam tesztelni a honlap megjelenését, és a Mozilla Firefox böngészővel megnyitva hasonlít leginkább arra, amit meg szeretnék valósítani. Természetesen az Internet Explorer az, amellyel a legnehezebben boldogulok.

Felhívnám az Interenet Explorert használó látogatók figyelmét a bal oldalon látható linkekre! Ezek mind ingyenesen használható böngészők letöltési lehetőségeire mutatnak. A Netscape és Safari kivételével magyar nyelvűek. Egyszerűen telepíthetőek, és szükség esetén ugyancsak egyszerően eltávolíthatók a rendszerből. Tudomásom szerint mindegyikük felülmúlja az Internet Explorert, úgy sebesség és kezelhetőség, mint a böngésző programokra vonatkozó szabványok támogatása tekintetében.
Ha mégis az Internet Explorert favorizálják, akkor célszerű azt mindig frissíteni a legutolsó verzióra (Jelenleg a kilences a legfrissebb).


A honlap egyes funkciói (például az Üzenő-füzet oldalon új hozzászólás létrehozásakor a smiley beillesztés) csak akkor működnek helyesen, ha a böngészőben engedélyezve van a javascript utasítások futtatása. Mostanában többek között azon is ügyködöm, hogy mennél szélesebb körben tegyem javascript nélkül is működőképessé a honlapot.

A honlap létrehozása közben számtalan az interneten hozzáférhető dokumentumot böngésztem át, amelyekből valamelyest megismerkedtem a HTML, javascript, PHP nyelvvel, és a CSS -el. Sokukból merítettem ötleteket a honlap építéshez. Komplett kódot az Üzenő - füzet oldal megvalósításához vettem át, a Pál Miklós és Láner Gábor szerzők által jegyzett PHtml vendégkönyv -et. Ezúton mondok köszönetet nekik, és mindazoknak, akik ismereteiket és munkájuk eredményét segítőkészen megosztják velem és a web programozásával kísérletező sorstársaimmal.


Fő oldal Bemutatkozás Pocket PC programok AutoCAD-AutoLisp Egyéb programok Online EOV <<>> WGS84 átszámítás Online EOV (EOTR) szelvény kereső OSM térkép megjelenítése Üzenő füzet Fénykép-tár Link-gyüjtemény A honlapról A honlap építésről Honlaptérkép
Papp Ferenc földmérő honlapja Papp Ferenc földmérő honlapja
A honlapról
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS