EOV (EOTR) szelvények adatai

A program létezik DOS -os és WINDOWS -os változatban is. Arra használható, hogy egy pont EOV koordinátáinak ismeretében megtudhassuk, az melyik EOV (EOTR) szelvény­re esik, vagy lekérdezhessük egy ismert szelvényszám­ú EOV (EOTR) szelvény keretének koordinátáit.


MSDOS alatt futtatható verzió

A program­hoz nem tartozik külön súgó. Ha paraméterek megadása néklül, vagy /? illetve ? paraméterrel indítjuk el, akkor az alábbi képen látható rövid súgót jeleníti meg:

EOV (EOTR) szelvények adatai program

Letöltés >


WINDOWS alatt futtatható verzió2019. 10. 23. új verzió!

A program­nak van egy rövidke beépített súgója.

Ha beállítjuk a lépték­et, és megadjuk az Y és X koordinátát, akkor a szelvényszám­ok és a szelvénysarok koordináták aktualizálódnak.

Ha az aktuális szelvény számát írjuk be, akkor a környező szelvény­ek számai, a szelvénysarok koordináták és a lépték aktualizálódik.

A szelvényszám­ok körül található billentyűkkel az aktuális szelvény­t léptethetjük. Ilyenkor az összes adat automatikusan aktuálizálódik.

A 2019. 10. 23. -án közzétett verzióban kiküszöböltem azt a problémát, ami a Google Térkép megváltozott felhasználási feltételei miatt 2018. 06. 09. -től megakadályozta az aktuális EOTR térképszelvény térképi bemutatását.
Az új programverzió a pf-prg.hu oldalon az OpenStreetMap térképén jeleníti meg az aktuális szelvény keretét, a google.hu/maps oldalon oldalon pedig a Google Térképen az aktuális szelvény helyét.

EOV (EOTR) szelvény adatai program

Letöltés


Fő oldal Bemutatkozás Pocket PC programok AutoCAD-AutoLisp Egyéb programok Online EOV <<>> WGS84 átszámítás Online EOV (EOTR) szelvény kereső OSM térkép megjelenítése Üzenő füzet Fénykép-tár Link-gyüjtemény A honlapról A honlap építésről Honlaptérkép
Papp Ferenc földmérő honlapja Papp Ferenc földmérő honlapja
Egyéb programok - EOV (EOTR) szelvény adatai
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS