A SHARP PC-E500S számítógép és geodéziai program­ja

A SHARP PC-E500S a PC-E220 nagy testvére.
Programkezelése intelligensebb, és memóriája speciális memóriakártyával bővíthető. Az általam ismert egyetlen példányhoz papírszalagos nyomtató, memória bővítő kártya és soros interfész kábel is tartozott.

A gépben van külön memóriavédő elem, így elemcsere esetén nem kell a memória tartalmának megsérülésétől, elvesztésétől tartani.

A rá írt geodéziai program valamivel többet tud mint a PC-E220 programja. A memóriabővítést a program adatok (Pont  listák) elmentésére is használja, így egyszerre több munka pontjai elkülönítve tárolhatók a gépen.
A program fel van készítve a nyomtató kezelésére is, így a számításokkal egyidejűleg számítási jegyzőkönyvet is előállíthatunk.

A soros intefész segítségével mind a program, mind az adatok egyszerűen vihetők át a kis gép és egy asztali PC között.

A program­ot soros interfészen kimentve, asztali PC-n szövegfájl formátumban őrzöm. A benne megvalósított számítási eljárások a következők:

Fő oldal Bemutatkozás Pocket PC programok AutoCAD-AutoLisp Egyéb programok Online EOV <<>> WGS84 átszámítás Online EOV (EOTR) szelvény kereső OSM térkép megjelenítése Üzenő füzet Fénykép-tár Link-gyüjtemény A honlapról A honlap építésről Honlaptérkép
Papp Ferenc földmérő honlapja Papp Ferenc földmérő honlapja
SHARP PC-E500S
Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS